Ung mann snakker i telefonen utendørs

Vil ha de unge i Tet

Som leder for rådgiving- og systemavdelingen må Bjørnar Fjeld stake ut kursen i en endringsbransje. Han tror da en satsing på de unge er avgjørende.

– Vi er sikre på at kampen står om å være en attraktiv plass for unge som har både økonomi- og IT-kompetanse. Den krysningen er det vi ser etter, sier Bjørnar.

Er du en fremtidsrettede økonomikonsulent? Nå søker Tet etter flere nyutdannede. Les mer og søk på stillingene her.​

 

ARBEIDENDE STYRELEDER: Bjørnar Fjeld forteller at Tet ser på de unge som en mulighet.

 

Flat struktur

Han mener Tet er en attraktiv arbeidsplass:

– Vi er en organisasjon med preget av flat struktur og raske beslutninger. Det er noe vi opplever at våre ansatte setter pris på. I tillegg jobber vi svært variert, og rådgiverne våre er involvert i mange ulike, spennende prosjekter.

 

 

Bort fra «gubbene»

At regnskap og rådgiving tradisjonelt har vært seniorjobber, legger ikke Bjørnar skjul på, og han forteller at de har tatt flere grep for å forynge miljøet. Den prosessen pågår fortsatt.

– Vi har ansatt 6 nye personer, hvorav 4–5 er unge og nyutdannede. De har med seg tanker om IT vi ser på som helt nødvendig i vår videreutvikling. De tar ting lett, og trives i skjæringspunktet mellom økonomi og IT. Det er uvurderlig, forteller Bjørnar.

Og at de unge trives både med arbeidsoppgaver og -miljø, er det ingen tvil om. Vetle Rotlid har jobbet i Tet siden august, og har allerede funnet seg godt til rette.

– Vi er en sammensatt gjeng som byr på oss selv hver dag. Vi har det rett og slett gøy på jobb, sier han.

 

Legger opp et løp

I tillegg til korte beslutningsstrukturer, stor variasjon og gode sosiale tilbud får alle nyutdannede et tydelig løp når de begynner i Tet.

– Hos oss får nyansatte stupe rett ned i analysen, men de får også grundig opplæring. Vi legger opp et løp hvor de får være med og påvirke hverdagen selv. Ut fra evner og erfaring setter vi sammen oppgaver og felt de ønsker å bli bedre på, forteller Bjørnar.

Den selvstendigheten tror Bjørnar det er viktig at nyutdannede tidlig får:

– Alle våre ansatte skal ha mulighet til å påvirke, uansett hvor lang erfaring de måtte ha. Vi skal ruste de unge for en fremtid som krever allsidighet. Derfor får de både varierte oppgaver og et opplæringsløp med flere sertifiseringer.

Det slutter nyansatte Vetle seg til:

– Den varierte arbeidsdagen i Tet er noe jeg virkelig setter pris på.

Vil du vite mer om dine karrieremuligheter i Tet?

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712