Nærbilde av mann som åpner sin jobbveske

Inkasso

Inkasso, fakturaoppfølging og innfordringstjenester: Vi hjelper deg å håndtere hele eller deler av betalingsprosessen, fra ordrebekreftelse til pengene står på konto. Vi finner gode løsninger både for deg og for dine kunder slik at utestående fordringer minimeres, uten at omdømme og relasjon blir skadelidende.

Våre inkassotjenester inkluderer:

  • Fakturering, purring og inkassovarsel i Xledger
  • Småinkasso
  • Rettslig inkasso
  • Langtidsinkasso
  • Opprydding i porteføljer
  • Utenlandsinkasso

 

Effektive løsninger – god kommunikasjon

God kommunikasjon og tilgjengelighet er avgjørende for å lykkes med inkasso. Våre rådgivere fører en aktiv og løsningsorientert dialog med skyldnerne. Vi jobber målrettet for å finne gode løsninger både for deg og for dine kunder slik at utestående fordringer minimeres, uten at omdømme og relasjon til kunden blir skadelidende.

 

Automatiserte fakturerings- og inkassorutiner

Automatiserte fakturerings- og inkassosrutiner sørger for at tap på utestående fordringer minimeres. Nettbaserte løsninger gjør at du har tilgang til oppdatert status for dine fordringer når som helst og hvor som helst. Alt du trenger er en smarttelefon eller PC med tilgang til Internett. Automatiske purringer og rutiner for inkassovarsel sikrer at du får pengene på konto raskere og smidigere, som igjen betyr bedre likviditet og frigjort tid til egen kjernevirksomhet.

 

Kontakt oss

Bruk vårt kontaktskjema, eller ta kontakt med John på 907 81 140 // ja@tet.no, om du ønsker mer informasjon om våre inkasso- og innfordringstjenester.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712