Nærbilde av kvinne som taster på en laptop i et møte

Analyse og rapportering

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon.

Tilpassede rapporter eller forhåndsdefinerte rapportstrukturer

Med Xledger kan du enkelt bygge tilpassede rapporter slik at linjeledere, prosjektledere og andre i din organisasjon kjapt kan hente informasjon i det formatet de selv ønsker, enten det er grafisk, tabellarisk eller som en tilsendt e-post.

Xledger har også en rekke forhåndsdefinerte spørringer og rapporter, som dekker de fleste behov i daglig drift. Disse rapporterings- og spørringsmulighetene er tilgjengelige i alle Xledgers moduler, og tilbyr en rekke innholds- og visningsalternativer.

 

Drilldown ned til hvert enkelt bilag

Fra oversiktsbilde til detaljfokus: I alle spørringer i Xledger kan man klikke seg ned til de underliggende dataene, med visning av det enkelte bilagsbildet. Dette gir full sporbarhet og kontroll i alle ledd.

 

Erfarne rådgivere

Noen ganger er ikke tilgang til tallene alene nok. Enten du har behov for en sparringspartner for å drøfte hva de enkelte tallene betyr for din fremtid, du ønsker råd om hvordan likviditeten kan forbedres, eller hjelp til å finne de styringsparameterne som er mest relevante for din virksomhet, bistår Tets erfarne rådgivere gjerne.

Ønsker du en Xledger demo?

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712