Systemet Xledger på laptop

Regnskap

Er du klar for morgendagens økonomitjenester? Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, har vi løsninger som passer for deg. Med våre skybaserte tjenester har du alltid tilgang til oppdaterte nøkkeltall.

Gratis Xledger-demo?

Nærbilde av mann som åpner sin jobbveske

Inkasso

Inkasso, fakturaoppfølging og innfordringstjenester: Vi hjelper deg å håndtere hele eller deler av betalingsprosessen, fra ordrebekreftelse til pengene står på konto. Vi finner gode løsninger både for deg og for dine kunder slik at utestående fordringer minimeres, uten at omdømme og relasjon blir skadelidende.

Ung kvinne og ung mann går utendørs og snakker

Utleie av personell

Midlertidig eller permanent: I blant oppstår et behov for kompetanse som virksomheten ikke kan dekke selv. Andre ganger har man et ønske om å kjøpe seg litt tid før en permanent løsning er på plass. Tet tilbyr både høyt kvalifisert spesialistkompetanse, regnskapsførere og øvrig administrativt personell for kortere eller lengre oppdrag.

Nærbilde av kvinne som taster på en laptop i et møte

Analyse og rapportering

I en tid med overflod av informasjon, blir det å forstå, tolke og analysere de tilgjengelige dataene stadig viktigere. Våre rådgivere og Xledgers rapporterings- og spørremuligheter hjelper deg med nettopp det, og sikrer oppdaterte nøkkeltall og beslutningsinformasjon.

To kvinner på gaten

Lønn

Vurderer du å outsource hele eller deler av lønnsprosessen? Vårt lønnsteam tilbyr effektiv og kvalitetssikret lønnsutbetaling for alle typer virksomheter. Tet tilbyr fleksible og skalerbare avtaler, som tilpasses i takt med din virksomhets behov.

Ung kvinne og ung mann i samtale under en lunsj

Prosjektregnskap

Full kontroll på dine prosjekter: Alltid oppdaterte nøkkeltall.

Laptop med systemet Xledger oppe

Skybasert regnskap

Rett styringsverktøy gir gode resultater! Med alle nøkkeltall sømløst integrert i ett system får full du oversikt på ett blunk, kombinert med hjelp fra våre dyktige rådgivere når du trenger det.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712