Nærbilde av en smarttelefon med Facebook

Markedsanalyse og kommunikasjon

Hva tenker dine kunder om deg, og om bransjen din? Har du oppdatert kunnskap om markedet du opererer i? Tets erfarne markedsanalytikere hjelper deg å analysere din markedssituasjon, og foreslå konkrete tiltak som kan styrke din merkevare og posisjon.

Våre markeds- og kommunikasjonstjenester inkluderer:

  • Markedsanalyse
  • Markedsstrategi
  • Omdømmebygging
  • Kommunikasjonsstrategi
  • Mediehåndtering og krisekommunikasjon
  • Internkommunikasjon

 

Markedsanalyse

Oversikt gir innsikt: Faktabasert kunnskap om dine kunders holdninger og atferd er nyttig for deg, både for å redusere risiko, og å bidra til å se nye muligheter, slik at du kan utvikle din virksomhet i tråd med signalene fra markedet. Tet tilbyr markedsanalyser tilpasset din virksomhets behov og ambisjonsnivå: Fra enkle kundeundersøkelser til omfattende analyser.

 

Markedsstrategi

En god markedsstrategi har kunden i fokus, og hever kvaliteten på det operative markedsarbeidet. Vi hjelper deg, både med utviklingen av en fremtidsrettet markedsstrategi, og med implementering av konkrete tiltak, slik at du lykkes med å optimalisere din virksomhets potensial i det aktuelle markedet.

 

Kommunikasjonsstrategi

Tet hjelper deg å utforme og formidle kommunikasjon som skaper resultater. I et krevende mediebilde hjelper våre kommunikasjonsrådgivere deg å navigere, slik at ditt budskap når rett målgruppe via rett kanal til rett tidspunkt. Kommunikasjonen blir mest effektiv når vi i tett dialog med våre kunder får være med og utvikle en helhetlig strategi, men vi bistår også gjerne med å optimalisere og videreutvikle eksisterende kommunikasjonsplaner. Tets kommunikasjonsrådgivere har lang erfaring i å identifisere relevante målgrupper, og å utforme og formidle budskap tilpasset både tradisjonelle og nye mediekanaler

 

Mediehåndtering og krisekommunikasjon

Utnytter din virksomhet mulighetene som ligger i klok og effektiv mediehåndtering? Vi hjelper deg med å få positiv oppmerksomhet i tradisjonelle og nye medier, og til å håndtere de krevende sakene på en ryddig og god måte.

God krisekommunikasjon er som regel et resultat av god planlegging, og ønsker du å være i forkant hjelper vi deg gjerne med dette. Men i blant oppstår det situasjoner der planene kommer til kort, og man må hive seg rundt og håndtere situasjonen på stående fot. Da er det godt å kunne støtte seg til erfarne kommunikasjonsrådgivere, som har stått i en kommunikasjonsstorm tidligere, og som hjelper din virksomhet med å ivareta både bedriftens og omgivelsenes informasjonsbehov.

 

Internkommunikasjon

God internkommunikasjon er en kritisk faktor for å lykkes med omstillinger, så vel som med daglig drift. Men det forutsetter at både planleggingen og gjennomføringen av kommunikasjonene tar hensyn til din virksomhets organisasjonskultur, markedssituasjon og kommunikasjonsklima. Tets rådgivere hjelper deg med å bruke internkommunikasjon aktivt for å effektivisere og optimalisere din kjernevirksomhet.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712