To unge voksne snakker sammen i lunsjen

Tet vokser kraftig

Tet kjøper regnskapskontorene ABR Regnskapspartner og RDR. Med 35 nye medarbeidere fortsetter de å rigge seg for målet om å doble omsetningen innen 2020. – Den veien blir enklere med disse spydspissene på laget, sier arbeidende styreleder i Tet, Bjørnar Fjeld.

Regnskaps- og rådgivingsselskapet Tet har en ambisjon om å omsette for 250 millioner i løpet av 2020. Det skal de blant annet gjøre ved å knytte til seg de rette partnerne. Nå er to nye partnere på plass.

– Vi er glade for å få ABR og RDR med på laget. For det første er dette kompetente og engasjerte miljøer som vil styrke oss faglig. Samtidig holder de til der vi allerede satser. Nå vokser vi ytterligere i Oslo, og får et dyktig miljø i Vestfold, sier Fjeld.

 

Størrelsen teller

Regnskaps- og rådgivingsbransjen har mange små, men få store aktører. Fjeld mener at størrelsen er avgjørende for å kunne klare de omstillinger og muligheter som bransjen står overfor.

– Vi tar teknologi på alvor. Automatiseringsbølgen vokser raskt og vi bygger oss opp for å ha tilstrekkelig kraft til å være i front på denne utviklingen. Vi har et mål om å være ledende på digitale- og skybaserte regnskapsprosesser. Da trenger vi flere flinke folk, sier han.

 

Glad for å være med

De nye partnerne gleder seg nå til reisen sammen med Tet.

– Tet er et selskap som tar teknologi på alvor. Det setter vi pris på, og er helt nødvendig for å stå godt rustet for fremtiden. Vi føler oss allerede hjemme i Tet-familien, sier Lars Marius Feen i RDR.

Det slutter Geir Finholdt i ABR seg til:

– Vi gleder oss til å kunne trekke veksler på hverandres kompetanse i et enda større miljø. Nå skal vi jobbe sammen for å bli en enda bedre partner for kundene våre, sier han.

Bjørnar Fjeld | af@tet.no | 90728108
Virksomhetsleder Tet

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712