Mannshånd holder en penn mot statistikk

Outsourcing

Vurderer du å outsource deler av eller hele din regnskapsavdeling? Det kan gi større trygghet, forutsigbarhet – og spare bedriften penger. Få med deg fordelene ved outsourcing.

Derfor bør du outsource din regnskapsavdeling

Tet har lang erfaring som ekstern regnskaps- og økonomiavdeling for sine kunder. Det er en løsning kundene deres er godt fornøyd med.

– Mange av våre større kunder velger denne løsningen. Da slipper de å ha en egen regnskapsavdeling internt, sier Berit Rongsjord, daglig leder i Tet.

 

Flere fordeler

Dette gir kundene flere fordeler, kan den erfarne regnskapsføreren fortelle.

– En av de største fordelene er at det alltid er folk til å gjøre jobben tilgjengelig. Selv om det er ferie, har vi alltid noen til å betjene systemene. Sykdom og sykemeldinger blir da heller ingen utfordring. Kundene kjøper tjenester, ikke personer, og derfor vil de alltid få leveranser. Der ligger det en stor trygghet, sier hun.

Rongsjord trekker også frem at du kun betaler for arbeidet som utføres.

– Hvis du selv har en ansatt som bare driver med regnskap 80 % av tiden, betaler du allikevel for hele arbeidstiden. Outsourcer du denne delen av arbeidet, betaler du kun for det du kjøper og får utført.

 

Skreddersydde løsninger

For Tet handler det om kvalitet og kostnadseffektivitet. Begge deler kommer kunden til gode.

– Våre ansatte holder seg alltid oppdatert på fag. Kundene skal vite at de outsourcer arbeidet til de tryggeste hender og de høster også en fordel av at vi er et stort og tverrfaglig miljø som kan trekke veksler på hverandres kompetanse. Det sikrer kvalitet i leveransen, sier Rongsjord.

Hun håper flere ser at outsourcing frigjør tid til å dyrke egen kjernevirksomhet.

– Vi setter sammen en skreddersydd løsning, både av systemer og tjenester, som passer kundens behov. Det gir dem lavere kostnader og mer tid til å gjøre det de kan best, sier den daglige lederen og avslutter:

– Dessuten er dette fullt skalerbart. Hvis vi vokser, vokser vi med kunden. Og omvendt. Ingen betaler for mer enn de får.

 

Kontakt

Berit Rongsjord | br@tet.no | 951 73 563
Daglig leder i Tet Gruppen

Patricia Olsson | po@tet.no | 951 76 860
Virksomhetsleder

 

 

Vil du vite mer om hvordan du kan outsource din regnskapsavdeling?

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712