En mann kontrollerer en asfaltleggende maskin

Vemax – fikk bedre totaloversikt med Tet

– Det var først da Tet kom inn at jeg fikk et umiddelbart oversiktsbilde over alle aspekter av driften, sier Ståle Veum, daglig leder i Vemax. Tet leverer perioderesultater, status på bank, går gjennom systemer og gir råd om valg av finansieringsløsninger, sier han.

Ståle Veum

Daglig leder

Gode rådgivere

I selskapet Vemax AS og datterselskapet Vemax transport tilbyr Tet omfattende tjenester. Tet har konvertert det gamle økonomisystemet til Xledger, men de er også svært operative på rådgivningssiden. Åge Flohr, virksomhetsleder i Tet, forteller at i tillegg til å bistå med rådgivning, gjør de også selve jobben for bedriften.

– Når vi går så tungt inn, så er samarbeidet tillitsbasert. De gir oss på en måte tilgang til lommeboka si. Vi gjør regnskapet, selvsagt, men vi tar også ansvar for personalspørsmål og selskapsutvikling, sier Flohr, konsulent i Tet.

Åge Flohr virksomhetsleder og rådgiver
FRA TET: Åge Flohr virksomhetsleder og rådgiver

 

Les mer: Her er 5 punkter for økt lønnsomhet i entreprenørbransjen.

Skaffer oversikt

Tet vokser kraftig og har spisskompetanse innen konsern og stordrift, outsourcing, prosjektbaserte selskaper og fellesråd. I tillegg tilbys tilpassede skybaserte løsninger, og selskapet holder seg oppdatert på den digitale utviklingen. Tet har høy kompetanse på Xledger-systemet, og gjennom tolv års bruk har de effektivisert egne løsninger, noe som også sparer kunden penger,

– For selskapene handler det ofte om å få oversikt over hva man taper og tjener penger på. For oss som driver med transportvirksomhet, så kan et bilregnskap bidra til å identifisere lønnsomheten på hver enkelt bil, forteller Veum.

Løsningsorienterte

– Alle typer kunder er velkomne hos Tet. Fra gründeren som nettopp har startet med én gravemaskin, til store konsern. Man føler seg ivaretatt og de er flinke til å være både fleksible og løsningsorienterte, avslutter Veum.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med lønnsomhet? Ta kontakt her:

Åge Flohr | af@tet.no | 90610425
Virksomhetsleder og rådgiver i Tet

  • Mann kontrollerer asfaltleggende maskin

    – Da Tet kom inn, var det første gang jeg fikk et umiddelbart oversiktsbilde over alle aspekter av driften.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712