Telia Bedrift

– I vår virksomhet er det høyt volum på transaksjonene, både varekjøp og varesalg. Tet har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig: Tet har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig.

Stig Holtan

Operation Manager

Telia er Nordens største mobilselskap, med ca. 1200 ansatte i Norge. Som en de ledende digitale tilretteleggerne i verdens mest oppkoblede land, er det helt naturlig for Telia å ta i bruk morgendagens løsninger innen økonomistyring. At valget falt på Tet som samarbeidspartner, forklarer Stig Holtan, Operation Manager i Telia Bedrift slik:

– I vår virksomhet er det høyt volum på transaksjonene, både varekjøp og varesalg. Tet har hjulpet oss å få gode rutiner og automatiserte prosesser der dette er mulig. Vi har brukt Xledger siden 2008, og dette sparer oss utvilsomt for flere årsverk! Vi har dessuten stor nytte av nærhet til vår kontaktperson i Tet, som alltid er tilgjengelig for våre ansatte.

  • "Kunnskapsrike rådgivere som forstår vår virksomhet og våre behov har vært en viktig suksessfaktor i oppbyggingen av vår virksomhet."

  • “Det fine med Tet, er at vi kan få all hjelpen vi trenger på ett sted. For et byrå som lever av og på Internett, var det aldri noen tvil om at en webbasert økonomi- og regnskapstjeneste var den mest praktiske løsningen.”

  • "Tet Innfordring har en svært god løsningsprosent på sakene sine. For oss som opererer i et lokalmarked, er det veldig viktig at inkassosaker løses på en ryddig og forståelsesfull måte overfor våre klienter. Tet Innfordring får til gode løsninger, både for oss og våre klienter, nettopp fordi de er gode til å gå i dialog."

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712