En mann kontrollerer mange skjermer i et sort rom

Rejlers, brenner for digitalisering

Rejlers Embriq designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. For en virksomhet som ivrer for digitalisering og strategisk bruk av IT, var det helt naturlig å velge et webbasert og brukervennlig ERP-system fra Tet.

Trenger du et nytt regnskapssystem? Kontakt oss

Da vi skulle velge regnskapsbyrå i 2011, ønsket vi å finne noen som var fleksible og løsningsorienterte. Tet fremsto både kompetente, imøtekommende og romslige, og så var de passe store – en fin størrelse for oss å samarbeide med, sier Sjur Langedal, økonomidirektør i Rejlers.

 

Alt i ett system

Rejlers designer, utvikler og forvalter IT-løsninger. For en virksomhet som ivrer for digitalisering og strategisk bruk av IT, var det derfor helt naturlig å velge et webbasert og brukervennlig økonomisystem. Xledger brukes til timeføring, fakturering, innkjøp og behandling av inngående bilag og utbetaling av lønn. Før de innledet samarbeidet med Tet, hadde de en rekke ulike systemløsninger. De var fem AS som ble slått sammen til ett, og nå er alle tjenester og alle ansatte i samme system.

Smilende portrett av en mann

Fleksible, tilpasningsdyktige og til å stole på.

– Vi bruker Xledger til alt. Og det å samle alle enheter i ett system medførte en relativt stor besparelse for oss på regnskap, økonomi og lønn. Nå får vi rask rapportering, og enkel fakturering, forteller Langedal.

Han synes systemet er fleksibelt og brukervennlig, og han liker muligheten til å være pålogget hvor som helst, og at det har lav brukerterskel.

– Siden vi tok i bruk systemet, har det også blitt vesentlig forbedret gjennom oppgraderinger, sier han.

Raske på ballen

Langedal opplever at Tet er effektive, og at de tilpasser seg de behovene han måtte ha.

– Jeg liker at Tet er så fleksible og at de snur seg raskt etter kundens behov. De er smidige, og lite byråkratiske. Og så er de en raus organisasjon som har det moro, samtidig er den faglige kompetansen god, og de tilbyr akkurat det vi har behov for, sier Langedal.

 

Tet innfrir til forventningene

Rejlers har vokst seg større med årene, og i høst kjøpte de opp to nye selskaper. Tet har vært med på reisen, og de vært gode støttespillere underveis.

– Tet har vært fleksible og gode å samarbeide med hele veien, og de har alltid levert det de lover, sier Langedal.

Tet har også opplevd vekst siden Rejlers ble kunde, og selv om de nå har flere å spille på, legger de stor vekt på fleksibilitet og kvalitet.

– Nå som de er større er de enda mer slagkraftige enn før, og med et større apparat inne kan de virkelig sette inn støtet når det trengs – de har innfridd på både kvalitet og service, og det har vært en fin reise, avslutter Langedal.