Oppholdsrom interiørbutikk

Palma Store – dyktige rådgivere og et enkelt system sikrer driften

– Jeg var ung og ganske uerfaren da jeg startet opp. Det var mye å sette seg inn i og læringskurven var bratt. Det å få rådgiving og god opplæring av Tet har vært utrolig viktig for hvordan jeg driver firmaet fra dag til dag.

Lars E. S. Løvvold

Daglig leder

Palma Store er en mellomstor og veldig personlig interiørbutikk i hjertet av Tønsberg. I tillegg til den fysiske lokasjonen driver Palma også sin egen nettbutikk. Fra da selskapet ble opprettet i 2015 valgte de Tet som sin rådgiver og regnskapsbyrå.

Større konkurranse

Interiørbransjen er preget av hard konkurranse og en netthandel som stadig tar over for fysiske kjøp. Da Palma Store gikk over til RDR, nå Tet, fikk daglig leder Lars E. S. Løvvold mer kontroll på hverdagen.

En dyktig sparringspartner

Palma Store Tønsberg har vært kunde hos Tet siden selskapet ble opprettet i februar 2015.

– Tet og regnskapsfører Olya Daffinrud fremsto som både ydmyke og profesjonelle på samme tid. Vi bruker systemet Tripletex. Jeg registrerer kun fakturaer og Tet tar seg av resten.

Lars Løvvold, daglig leder av Palmastore
BEDRE KONTROLL: Lars Løvvold, daglig leder av Palma Store.

 

– Regnskapsføreren min kan gi meg råd både når det gjelder spørsmål om lønn, arbeidsvilkår og personal. Nå går regnskapet av seg selv og vi sparer både tid og penger, avslutter Løvvold.

Enkel hverdag med bedre oversikt

I perioden Palma Store har samarbeidet med Tet har de spart penger og sikret styringen av driften. For Løvvold var det viktig å ha god oversikt og kontroll til enhver tid. Han trengte et system som var lett å bruke. Tet og Tripletex har gjort at selskapets og Løvvolds hverdag har blitt enklere.

 

Kontakt

Olya Daffinrud | od@tet.no | 977 35 368
Autorisert regnskapsfører

  • Mann kontrollerer asfaltleggende maskin

    – Da Tet kom inn, var det første gang jeg fikk et umiddelbart oversiktsbilde over alle aspekter av driften.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712