Gaustatoppen Booking

– Med Tet og Xledger har vi et oppdatert regnskap til enhver tid. Det har blitt lettere å svare på fakturaspørsmål fra kunder, og vi har mye bedre flyt mellom inngående og utgående fakturaer.

Oddvar Andersen

Daglig Leder

Gaustatoppen Booking leier ut hytter og leiligheter med høy standard ved foten av Gaustatoppen.

– Med Tet og Xledger har vi et oppdatert regnskap til enhver tid. Det har blitt lettere å svare på fakturaspørsmål fra kunder, og vi har mye bedre flyt mellom inngående og utgående fakturaer. Et bedre fakturagrunnlag gjør også at vi kan fakturere raskere og sikrere. I tillegg har Xledgers timeføringsverktøy vært veldig nyttig for oss, forteller daglig leder i Gaustatoppen Booking Per Oddvar Andersen.

– Før vi byttet til Xledger var det mye papirflytting mellom de involverte partene. Dette gjorde også regnskapet vårt mer kostbart, fordi det tok mer tid både for oss og hos regnskapsfører.

  • "Kunnskapsrike rådgivere som forstår vår virksomhet og våre behov har vært en viktig suksessfaktor i oppbyggingen av vår virksomhet."

  • “Det fine med Tet, er at vi kan få all hjelpen vi trenger på ett sted. For et byrå som lever av og på Internett, var det aldri noen tvil om at en webbasert økonomi- og regnskapstjeneste var den mest praktiske løsningen.”

  • "Tet Innfordring har en svært god løsningsprosent på sakene sine. For oss som opererer i et lokalmarked, er det veldig viktig at inkassosaker løses på en ryddig og forståelsesfull måte overfor våre klienter. Tet Innfordring får til gode løsninger, både for oss og våre klienter, nettopp fordi de er gode til å gå i dialog."

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712