Fellesråd – Den norske kirke

– Lønna ble helt riktig første gang! Gjennom samarbeidet med Tet har vi fått en god struktur i regnskapet, og arbeidsflyten går veldig bra. Det er lett å finne fram i regnskapet og lett å analysere resultater. I tillegg opplever vi at fagpersonene i Tet er lett tilgjengelige for oss. Gjennom samarbeidet har vi fått et godt tilpasset lønns- og regnskapssystem.

Terje Grevle

Kirkeverge Sandefjord kirkelige fellesråd

Kirken er organisert slik at hver kommune med mer enn én menighet har et kirkelig fellesråd. En av oppgavene til fellesrådene er å håndtere administrative og økonomiske oppgaver i deres sogn.

Tet kan utføre deler av regnskapsarbeidet, eller ta på seg alle de nødvendige regnskapstjenestene – dersom fellesrådet ønsker det. Tets løsning forenkler denne jobben. Tets tilbud til fellesrådene gir god kontroll og enkel oppfølging gjennom oppdaterte systemer.

I dag har Tet inngått avtale med cirka 100 fellesråd/sogn landet over – og representerer en viktig nisje i Tet-porteføljen. Antall enheter øker stadig, og det er plass til flere. Oppstartsprosessen er veldig kort med god og kontinuerlig oppfølging på support.

Se artikkelen om lønn og regnskap hos kirken.no her.

 

Berit Rongsjord  |  951 73 563  |  br@tet.no
Daglig leder i Tet Gruppen

Patricia Olsson  |  951 76 860  |  po@tet.no
Virksomhetsleder

  • "Kunnskapsrike rådgivere som forstår vår virksomhet og våre behov har vært en viktig suksessfaktor i oppbyggingen av vår virksomhet."

  • “Det fine med Tet, er at vi kan få all hjelpen vi trenger på ett sted. For et byrå som lever av og på Internett, var det aldri noen tvil om at en webbasert økonomi- og regnskapstjeneste var den mest praktiske løsningen.”

  • "Tet Innfordring har en svært god løsningsprosent på sakene sine. For oss som opererer i et lokalmarked, er det veldig viktig at inkassosaker løses på en ryddig og forståelsesfull måte overfor våre klienter. Tet Innfordring får til gode løsninger, både for oss og våre klienter, nettopp fordi de er gode til å gå i dialog."

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712