To unge menn sitter på en trapp utendørs

Bakken & Bæck – all hjelpen vi trenger på ett sted

– Det fine med Tet, er at vi kan få all hjelpen vi trenger på ett sted. For et byrå som lever av og på Internett, var det aldri noen tvil om at en webbasert økonomi- og regnskapstjeneste var den mest praktiske løsningen. At vi i tillegg får gode og gjennomførbare råd om hvordan vi kan utvikle byrået videre, gjør at Tet passer våre behov godt.

Tobias Bæck

Daglig Leder

På kun fem år har Bakken & Bæck AS vokst fra to ansatte til over 40 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Nederland, Tyskland, i tillegg til et en spin off i San Fransisco.

Det digitale strategi- og produktutviklingsbyrået har funnet sin nisje, og hjelper kundene sine med å lage nye digitale produkter og løsninger.

Digitalt fokus

Bakken & Bæck brenner for det digitale, men med økende oppdragsmengde har det oppstått et behov for økt fokus på de forretningsmessige sidene av byrådriften. Dette er et dilemma mange gründere opplever. Tiden og oppmerksomheten på kunden går ofte på bekostning av utviklingen av eget selskap.

Mer enn regnskapsførere

Erfarne bedrifts- og økonomirådgivere fra Tet har loset gründerne gjennom de første fem kritiske årene, og vært en viktig sparringspartner og i arbeidet med å få på plass en struktur for videre vekst.

Tet har hjulpet Bakken & Bæck med selskapsstruktur og -organisering, så vel som forretningsutvikling, økonomisk rådgivning og regnskapsføring.

Kontakt

Bjørnar Fjeld | af@tet.no | 90728108
Virksomhetsleder Tet

  • Mann kontrollerer asfaltleggende maskin

    – Da Tet kom inn, var det første gang jeg fikk et umiddelbart oversiktsbilde over alle aspekter av driften.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712