Alle ansattte i Tet utenfor Thon Hotel

Hvem er vi?

Tet tilbyr morgendagens løsninger innen økonomi, rådgivning og system. Vi forenkler og forbedrer din hverdag, slik at du kan ha fullt fokus på kjernevirksomheten.

Vi har over 140 kompetente og engasjerte medarbeidere, som hver dag forenkler og forbedrer hverdagen til våre mer enn 1000 kunder.

Vi er store nok til å håndtere kunder som Hydro ASA og Bilfinger Industrial Services, og samtidig små nok til at vi er tett på alle våre kunder.

Trenger du hjelp med økonomitjenester, bedrifts- og kommunikasjonsrådgivning, eller styringssystemer? Tet leverer innen disse, og en rekke andre tjenesteområder.

 

Vår kompetanse

Hos Tet får du hele leveransen på ett sted, og alltid tilgang til oppdatert fagkompetanse og høyt kvalifiserte rådgivere, som hjelper deg til innsikt og oversikt over økonomien.

Tet er autorisert medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge, som også har tilsynsmyndighet for regnskapsførervirksomheter på vegne av Finanstilsynet.

Kvalitet i alle ledd sikrer deg som kunde en leveranse som gir trygghet for beslutninger!

 

Vår historie

Tet har røttene sine i Telemark, men dekker hele landet. Våre kunder finnes både i inn- og utland, nettopp fordi vi jobber med nettbaserte løsninger, som sikrer moderne og effektiv håndtering av virksomheters økonomi. Tet springer opprinnelig ut av Hydros økonomisenter, men har siden oppstartsdagene i 2007 blitt en stor familie bestående av flere regnskaps- rådgivnings- og systemleverandører.

Vil du vite mer om Tet og hva vi kan hjelpe deg med?