Satelittkart av sør-Norge

Våre lokasjoner

Tet er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Vi skaper trygghet for morgendagens beslutninger. Tet skal være den ledende partneren for utvikling, vekst og verdifulle løsninger – i alle våre markeder.

Vi gjør andre gode ved å tilby tjenester som gir merverdi – gjennom et kompromissløst fokus på fremtidsrettede løsninger, forenkling av prosesser, nærhet til kunden og positive kundeopplevelser.

Totalt er vi ca 140 ansatte i Tet og server hele landet.

 

Vil du vite mer om Tet og hva vi kan hjelpe deg med?

Bildet av sentrum på Rjukan

Rjukan

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Telemark? Tet på Rjukan er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Karens Lyst Allé på Skøyen

Skøyen

Er du på jakt etter en regnskapsfører i nærheten av deg? Tet på Skøyen er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Soria Moria på Torshov i Oslo

Oslo

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Oslo? Tet er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Bryggen i Tønsberg

Tønsberg

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Vestfold? Tet i Tønsberg er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Oversikt over en by etter mørkets frembrudd

Kristiansand

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Kristiansand? Tet er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Havnebilde av Skien sentrum

Grenland

Er du på jakt etter en regnskapsfører i nærheten av Grenland? Tet i Grenland er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Rykkinn senter oversiktsbilde innendørs

Bærum

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Bærum? Tet på Rykkinn er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712