Kvinner snakker og ler

Om oss

Vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og systemløsninger muliggjør og tilrettelegger for de riktige og gode beslutningene. Vi er Tet. Vi gjør andre gode. Vi skaper trygghet for morgendagens beslutninger. Velkommen til oss!

Vi lever i en verden drevet av endring. Og nesten daglig setter denne endringstakten nye forventninger – til mennesker, teknologi og tjenester. Vi mener dette er positivt. Denne endringstakten bringer med seg uante muligheter for utvikling, innovasjon og vekst – både for oss og våre omgivelser.

Det ligger stort ansvar i å forvalte disse mulighetene riktig. Og vi er lidenskapelig opptatt av å skape verdifulle løsninger. Vi tror at fremtidens bedrifter evner å utfordre, forenkle og samhandle. Vår kjernekompetanse innen regnskap, rådgivning og systemløsninger muliggjør og tilrettelegger for de riktige og gode beslutningene.

150 ansatte

Vi er store nok til å håndtere de store kundene, men samtidig små nok til å kjenne hver enkelt av kundene våre godt.

Vil du bli med i Tet’en? Jobb med oss, da vel

 

Kom innom for en kaffe

Foreløpig har vi syv kontorer fra Oslo til Kristiansand, og helt til Bergen – likevel har Tet kunder fra hele landet, fra nord til sør. Kom innom et av våre kontorer for en hyggelig prat:

Hvordan er vi organisert?

Tet-konsernet er i dag organisert i tre driftsselskaper, som alle eies av Tet Gruppen AS (org.nr. 996 354 741). Våre tre driftsselskaper er:

  • Tet Regnskap og Økonomi AS (org.nr. 992 093 994)
  • Tet Rådgivning og System AS (org.nr. 983 659 055
  • Tet Innfordring AS (org.nr. 911 672 855)

 

Bli partner av Tet

I Tet har vi en ambisiøs vekststrategi, og vi vokser blant annet gjennom nye partnere. Bakgrunnen for dette er at vi, som alle andre, har merket at verden endrer seg – og det fort. Regnskapsbransjen er også i endring, skytjenester, digitalisering og automatisering er høyaktuelle temaer om dagen.

I et slikt marked er det mange mindre aktører som gjør en vurdering om at her gjelder det å henge med i svingene, og for å lykkes med dette trenger de å bli en del av noe større. Det er her Tet kommer inn – så bli en del av oss, sammen er vi dynamitt.

Våren 2020 annonserte vi at Tet slår seg sammen med Aider, et kompetansehus med hovedbase i Oslo. Det gjør oss til en enda bedre partner for kundene våre – og en sterkere utfordrer i bransjen. Nye Aider vil lanseres i september. Les hele saken

Vår merkevarplattform

Hensikt – hvor vi er til
Vi skaper trygghet for morgendagens beslutninger.

Visjon – hva vi skal oppnå
Vi skal være den ledende partneren for utvikling, vekst og verdifulle løsninger – i alle våre markeder.

Oppdrag – hvordan vi skal nå målet
Vi gjør andre gode ved å tilby tjenester som gir merverdi – gjennom et kompromissløst fokus på fremtidsrettede løsninger, forenkling av prosesser, nærhet til kunden og positive kundeopplevelser.

Våre verdier

  • folkelig
  • innovativ
  • kompetent
  • engasjert

Men, la oss ta en prat om deg. Ta kontakt med oss