Bryggen i Tønsberg

Tønsberg

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Vestfold? Tet i Tønsberg er en totalleverandør av regnskaps-, rådgivnings- og systemtjenester. Vi tilbyr skybaserte, skalerbare løsninger tilpasset din virksomhets behov, enten det dreier seg om store, børsnoterte selskaper, eller håndverkeren på hjørnet.

Tønsberg er et miljø med autoriserte regnskapsførere og bedriftsrådgivere. Våre kunder opererer innen mange ulike bransjer, og er alt fra mindre til større virksomheter.

Tet skal være den ledende partneren for utvikling, vekst og verdifulle løsninger – i alle våre markeder. Vi skal gjøre andre gode ved å tilby tjenester som gir merverdi. Verdien kommer gjennom et kompromissløst fokus på fremtidsrettede løsninger, forenkling av prosesser, nærhet til deg som kunde og den positive kundeopplevelsen.

 

Spisskompetanse

Tet i Vestfold har bred erfaring innenfor varehandel/import/eksport, samt eiendom, bygg og anlegg. I tillegg har vi god erfaring med restaurantbransjen og generelle investeringsselskaper/holding. Vi hjelper deg med regnskapstjenester, lønnstjenester, og systemløsninger. Vi kan også bistå med bedriftsrådgivning slik at du når dine mål. I tillegg jobber vi blant annet med rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring, likviditet og oppstart.

 

Vi lover å gjøre våre kunder gode –
gjennom å alltid:

  • levere kvalitet og det vi har lovet, til riktig tid
  • være løsningsorienterte, proaktive og gode på kundedialog
  • ha fokus på god innsikt, samhandling og kompetanseutvikling
  • jobbe for å forenkle, effektivisere og forbedre arbeidsprosesser
  • ligge i front når det kommer til bruk av teknologi og digitale løsninger

 

RDR i Tønsberg er nå del av Tet

RDR Regnskapstjenester ble en del av Tet Gruppen 1. januar 2019. Med en ny spydspiss i Vestfold fortsetter Tet å rigge seg for målet om å doble omsetningen innen 2020. Tet ønsker i den sammenheng alle eksisterende RDR-kunder velkommen!

 

Kontakt

Lars Marius Feen | 950 14 141 | lmf@tet.no
Virksomhetsleder

 

Adresse

Tet Tønsberg
Wirgenes vei 5
3157 Barkåker

Kontakt Tet i Tønsberg