Bryggen i Bergen

Bergen

Vår kompetanse innen regnskap, rådgivning og systemløsninger muliggjør og tilrettelegger for de riktige og gode beslutningene. Vi er Tet. Vi gjør andre gode. Vi skaper trygghet for morgendagens beslutninger. Velkommen til Tet i Bergen!

Snakk med oss om regnskap, rådgivning og systemløsninger Kontakt oss

Kontoret vårt i Bergen har nærmere 15 ansatte, og her har vi en god blanding av spesialiserte rådgivere innen regnskap, økonomi og systemløsninger. Kontoret vårt her har spesialkompetanse på regnskap for kirkelige fellesråd og menigheter, barnehager og eiendomsdrift/forvaltning.

– Vi er stolte over å være den største aktøren innen kirkelige fellesråd og menigheter – hvor vi har gode og skreddersydde løsninger, sier Bjørnar Fjeld, adm. dir. i Tet.

 

Akasia Regnskap AS er nå del av Tet

Akasia Regnskap ble en del av Tet, våren 2020. Tet ønsker i den sammenheng å ønske dere tidligere kunder, velkommen til oss.

I mai 2020 ble det kjent at Tet slår seg sammen med Aider, og det nye morsselskapet skal hete Aider AS. Da Akasia Regnskap formelt byttet selskapsnavn, byttet de derfor til Aider Bergen AS. Resten av Tet-selskapene vil følge etter til høsten 2020.

Tet i Bergen

Kom gjerne innom oss for en kaffekopp, så kan vi snakke om deg og ditt behov.

Adresse
Johan Berentsens vei 109,
5163 Laksevåg

Telefon
48 21 28 40

Kontakt oss i Bergen

Bryggen i Bergen

Kirsten Graverholt

Avdelingsleder • Bergen • Autorisert regnskapsfører

48 21 28 40

Patricia Olsson

Leder for salg og marked • Autorisert regnskapsfører

95 17 68 60