Aktuelt

Her finner du aktuelle artikler og nyheter fra Tet.

Corona: Ordningen for lønnskompensasjon er lansert

Tirsdag forrige uke var ordningen endelig klar, og NAV er nå klare for å starte utbetalingene til dem som har blitt permittert som følge av Corona.

Les mer

Nå kan du søke om kontantstøtte for kostnader i april

Søkeportalen for kontantstøtte for april er nå åpen. Det er en del endringer i ordningen, sammenlignet med mars. Her får du oversikten over de viktigste punktene i den oppdaterte ordningen.

Les mer

På tide at noen utfordrer de 5 store

Aider og Tet samler kreftene i nytt selskap – og blir et av landets største regnskaps- og rådgivningsmiljøer. – Knut Grotli og jeg startet Aider fordi denne tungrodde bransjen trenger å bli røsket opp i. Nå får vi muskler til å gjøre akkurat det, sier Andreas Vik, som blir leder av selskapet etter sammenslåingen.

Les mer

Tet slår seg sammen med Aider – lansering til høsten

I dag har vi spennende nyheter. Tet slår seg sammen med Aider, et kompetansehus med hovedbase i Oslo. Det gjør oss til en enda bedre partner for kundene våre – og en sterkere utfordrer i bransjen. Nye Aider vil lanseres i september.

Les mer

Kontantstøtten – bedre føre var enn etter snar

Vi erfarer at alle dere som enten har søkt, eller tenker å søke om kompensasjon for tapt omsetning, bør rådføre dere med regnskapsføreren deres. Feil tall kan føre til avslag, eller en underkjent etterkontroll – og da er det bedre å være føre var enn etter snar.

Les mer

4 gode råd til bedrifter i krisetid

Det er krevende å holde en bedrift på stø kurs, spesielt når det blåser opp til storm. Like vanskelig er det å holde farten oppe når all vind forsvinner fra seilene.

Les mer

Coronaviruset: Krisepakken for næringslivet – del 2

Regjeringen har lansert ordningen som innebærer at staten dekker en andel av de faste kostnadene for bedrifter som har betydelig nedgang i omsetningen som følge av virusutbruddet og smitteverntiltakene. Stortinget ble enige om forslaget, tirsdag 7. april – og søkeportalen ble lansert 17. april.

Les mer

Coronaviruset: Krisepakken for næringslivet – del 1

Samtlige partier på Stortinget er nå enige om en krisepakke for næringslivet. Myndighetene setter derfor nå i gang de første og nødvendige strakstiltakene for å trygge jobber og hjelpe norske bedrifter i en krevende situasjon. Tiltakene vurderes løpende.

Les mer

Coronaviruset: Tet er her for deg

Kjære kunde, dette er en melding fra oss i Tet. Vi står nå alle midt oppi en krise, og de neste ukene vil bli annerledes for oss alle sammen. De fleste er naturlig nok bekymret for både helsemessige utfordringer, men også de samfunnsmessige konsekvensene vi står overfor.

Les mer

Hva har egentlig et styre ansvar for? 

Styret er bedriftens høyeste organ etter generalforsamlingen. Men hva er egentlig styrets ansvar og plikter og hva utgjør et godt styre? Her er alt du må holde styr på.

Les mer