Blogg

Dette er formelen som gir økt lønnsomhet

Enhver som driver en kommersiell virksomhet, ønsker at den skal være så lønnsom som mulig. Her er noen råd for deg som vil smile bredere av tallene på bunnlinja.

Les mer

Derfor ønsker Tet robotene velkommen

For Tet er ikke automatiseringsbølgen en trussel. Den er vann på mølla. – Den teknologiske utviklingen gjør at vi kan løfte blikket. Da kan vi også skape mer verdi for kundene våre, sier Kristin Grøtte i Tet.

Les mer

Få en mer effektiv økonomistyring med Xledger på mobilen

Leder som også er aktiv i driften? Mye på farten? Med Xledgers mobilapp har du full oversikt og kontroll over økonomien – uansett hvor du befinner deg.

Les mer

Ta gull med Tet

Som stolt hovedsponsor av VM i telemark er det innovative regnskapsbyrået klare for å heie de norske deltakerne opp på pallplassen på Rjukan denne uken.

Les mer

Tet vokser kraftig

Tet kjøper regnskapskontorene ABR Regnskapspartner og RDR. Med 35 nye medarbeidere fortsetter de å rigge seg for målet om å doble omsetningen innen 2020. – Den veien blir enklere med disse spydspissene på laget, sier arbeidende styreleder i Tet, Bjørnar Fjeld.

Les mer

Vil ha de unge i Tet

De befinner seg i en bransje som pustes i nakken av automatiseringsspøkelset. Det lar ikke Tet seg skremme av. – Vi ser på dette først og fremst som en mulighet, sier Bjørnar Fjeld, arbeidende styreleder i Tet.

Les mer

Bonuspoeng i 2019 – alt du trenger å vite om de nye reglene

Nytt år, nye lover. Fra 1. januar 2019 endres skattereglene for blant annet bonuspoeng på fly. Her er alt du trenger å vite om endringene – og hva de har å si for deg i praksis.

Les mer

Skatteetaten – Skattekalender for næringsdrivende 2019

Dette er fristene man må forholde seg til gjennom året. Datoene er hentet fra Skatteetatens skattekalender for næringsdrivende. De som er uthevet er spesielt viktige for mindre bedrifter.

Les mer

Konsernregnskap gjort enkelt

Før regnskapet i Tet og få totaloversikten konsernet og offentligheten behøver. Løsningen «nuller ut» internsalget – uten at det skaper trøbbel for konsernets bunnlinje eller behov for leteaksjon i datterselskapene.

Les mer

Tet i feltet på Oslo Maraton

Et sterkt Tet-lag stiller på startstreken i Oslo Maraton 15. september. – Vi liker å holde oss både i form og i farta, sier seniorrådgiver Thor Christian Olsen.

Les mer

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712