Blogg

Hånd som trykker på ipad

Tet om efakturastriden – det er næringslivslederen som vinner

Debatten om obligatorisk efaktura har rast i høst. Motstandere av efakturatvang er blitt kalt bakstreverske, og systemleverandører er blitt anklaget for å mele sin egen kake. Vi mener det viktigste poenget har forsvunnet i all støyen: Det er næringslivslederen som vil være den største vinneren.

Les mer
Et rom fylt av mange kontorplasser og mennesker

Slik kan automatisering skape arbeidsplasser

For Tet er mantraet krystallklart: Hvis det manuelle arbeidet kan gjøres like godt av et system, skal det erstattes. – Selskaper som ikke gjør dette, vil ikke overleve de neste årene. Det er jeg overbevist om, sier Bjørnar Fjeld, arbeidende styreleder i Tet.

Les mer
Tre seriøse mennesker diskuterer noe på et nettbrett

Dette er formelen som gir økt lønnsomhet

Enhver som driver en kommersiell virksomhet, ønsker at den skal være så lønnsom som mulig. Her er noen råd for deg som vil smile bredere av tallene på bunnlinja.

Les mer
Hvit robot med lysende øyne

Derfor ønsker Tet robotene velkommen

For Tet er ikke automatiseringsbølgen en trussel. Den er vann på mølla. – Den teknologiske utviklingen gjør at vi kan løfte blikket. Da kan vi også skape mer verdi for kundene våre, sier Kristin Grøtte i Tet.

Les mer
Gående mann med kaffe og smarttelefon

Få en mer effektiv økonomistyring med Xledger på mobilen

Leder som også er aktiv i driften? Mye på farten? Med Xledgers mobilapp har du full oversikt og kontroll over økonomien – uansett hvor du befinner deg.

Les mer
Nærbilde av kvinne som kjører Telemark

Ta gull med Tet

Som stolt hovedsponsor av VM i telemark er det innovative regnskapsbyrået klare for å heie de norske deltakerne opp på pallplassen på Rjukan denne uken.

Les mer
To unge voksne snakker sammen i lunsjen

Tet vokser kraftig

Tet kjøper regnskapskontorene ABR Regnskapspartner og RDR. Med 35 nye medarbeidere fortsetter de å rigge seg for målet om å doble omsetningen innen 2020. – Den veien blir enklere med disse spydspissene på laget, sier arbeidende styreleder i Tet, Bjørnar Fjeld.

Les mer
Ung mann snakker i telefonen utendørs

Vil ha de unge i Tet

De befinner seg i en bransje som pustes i nakken av automatiseringsspøkelset. Det lar ikke Tet seg skremme av. – Vi ser på dette først og fremst som en mulighet, sier Bjørnar Fjeld, arbeidende styreleder i Tet.

Les mer
Mann med ryggen til på en flyplass

Bonuspoeng i 2019 – alt du trenger å vite om de nye reglene

Nytt år, nye lover. Fra 1. januar 2019 endres skattereglene for blant annet bonuspoeng på fly. Her er alt du trenger å vite om endringene – og hva de har å si for deg i praksis.

Les mer
Nærbilde av kvinne som taster på sin smarttelefon

Skatteetaten – Skattekalender for næringsdrivende 2019

Dette er fristene man må forholde seg til gjennom året. Datoene er hentet fra Skatteetatens skattekalender for næringsdrivende. De som er uthevet er spesielt viktige for mindre bedrifter.

Les mer

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712