Blogg

Julen er rett rundt hjørnet, hva blir bordet dekket med i år?

  Pinnekjøtt, ribbe, lutefisk og skinkestek- julemiddagen med nærmeste familie er et av årets store høydepunkter. Mette og fornøyde nyter vi julefreden, maten, gaver og godt selskap. Men noen steder i verden er det barn som legger seg sultne i julen. For de fleste familier i Norge opplever vi en varm og raus jul, med […]

Les mer
Fakturasalg

Penger på bok i morgen, eller sove dårlig?

Har lange betalingsfrister og dårlig likviditet tatt fra deg nattesøvnen? Takket være en etterlengtet tjeneste som ble lansert hos Xledger i høst, er det nå mulig å selge fakturaene dine direkte fra regnskapssystemet. Løsningen bedrer likviditeten og gir deg nattesøvnen tilbake. Over 80 prosent av alle norske bedrifter sier at de på et eller annet […]

Les mer

5 grunner til å outsource lønn

Tar du lønnsarbeidet i eget hus? Det kan være en sårbarhet for bedriften. Her får du 5 grunner til hvorfor du bør outsource arbeidet med lønnsutbetaling og innrapportering. Utbetaling av lønn er en hygienefaktor for både ansatte og arbeidsgiver: Det skal bare funke. Det gjør det ikke alltid når bedrifter velger å gjøre jobben selv.  […]

Les mer
Hånd som trykker på ipad

Tet om efakturastriden – det er næringslivslederen som vinner

Debatten om obligatorisk efaktura har rast i høst. Motstandere av efakturatvang er blitt kalt bakstreverske, og systemleverandører er blitt anklaget for å mele sin egen kake. Vi mener det viktigste poenget har forsvunnet i all støyen: Det er næringslivslederen som vil være den største vinneren.

Les mer
Et rom fylt av mange kontorplasser og mennesker

Slik kan automatisering skape arbeidsplasser

For Tet er mantraet krystallklart: Hvis det manuelle arbeidet kan gjøres like godt av et system, skal det erstattes. – Selskaper som ikke gjør dette, vil ikke overleve de neste årene. Det er jeg overbevist om, sier Bjørnar Fjeld, arbeidende styreleder i Tet.

Les mer
Tre seriøse mennesker diskuterer noe på et nettbrett

Dette er formelen som gir økt lønnsomhet

Enhver som driver en kommersiell virksomhet, ønsker at den skal være så lønnsom som mulig. Her er noen råd for deg som vil smile bredere av tallene på bunnlinja.

Les mer
Hvit robot med lysende øyne

Derfor ønsker Tet robotene velkommen

For Tet er ikke automatiseringsbølgen en trussel. Den er vann på mølla. – Den teknologiske utviklingen gjør at vi kan løfte blikket. Da kan vi også skape mer verdi for kundene våre, sier Kristin Grøtte i Tet.

Les mer
Gående mann med kaffe og smarttelefon

Få en mer effektiv økonomistyring med Xledger på mobilen

Leder som også er aktiv i driften? Mye på farten? Med Xledgers mobilapp har du full oversikt og kontroll over økonomien – uansett hvor du befinner deg.

Les mer
Nærbilde av kvinne som kjører Telemark

Ta gull med Tet

Som stolt hovedsponsor av VM i telemark er det innovative regnskapsbyrået klare for å heie de norske deltakerne opp på pallplassen på Rjukan denne uken.

Les mer
To unge voksne snakker sammen i lunsjen

Tet vokser kraftig

Tet kjøper regnskapskontorene ABR Regnskapspartner og RDR. Med 35 nye medarbeidere fortsetter de å rigge seg for målet om å doble omsetningen innen 2020. – Den veien blir enklere med disse spydspissene på laget, sier arbeidende styreleder i Tet, Bjørnar Fjeld.

Les mer

Tet tilbyr tjenester innen regnskap,
rådgivning, inkasso og system. Vi tar gjerne en prat
om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

Send forespørsel

Eller ring oss på 09712